Randmeerconcerten
klinken als muziek in uw oren
Routebeschrijving
© Randmeerconcerten 2022-2023 seizoen 49 dd. 2023-01-26
http://www.theaterstroud.nl/ Vanaf A28 uit richting Amersfoort Neem de afslag Nijkerk/Putten (N301 afrit 9) en sla rechtsaf. Rijd door tot de rotonde en sla linksaf richting Putten (N798). Volg de weg naar rotonde Centrum/Station Putten. Rijd door tot de volgende rotonde en sla rechtsaf. Sla bij het eerste kruispunt linksaf. Rijd 75 meter verder. Aan de linker-en rechterkant van de straat vindt u de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis. Iets verder, aan de linkerkant op de hoek met de Harderwijkerstraat vindt u Theater Stroud, waar zich ook een parkeerplaats bevindt. Vanaf Zeewolde Volg N705 en daarna de N301 over de A28 tot aan Nijkerk. Rijd door tot de rotonde en sla linksaf richting Putten (N798). Volg de weg naar rotonde Centrum/Station Putten. Rijd door tot de volgende rotonde en sla rechtsaf. Sla bij het eerste kruispunt linksaf. Rijd 75 meter verder. Aan de linker-en rechterkant van de straat vindt u de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis. Iets verder, aan de linkerkant op de hoek met de Harderwijkerstraat vindt u Theater Stroud, waar zich ook een parkeerplaats bevindt. Vanaf A28 uit richting Harderwijk Neem vanaf A28 afslag richting Ermelo (N303). Rijd deze weg door Ermelo naar Putten. Sla na de stoplichten bij het BP station in Putten, linksaf naar de Harderwijkerstraat en rijdt iets meer dan een kilometer door.Theater Stroud bevindt zich op de hoek van de Harderwijkerstraat en de Brinkstraat. Sla hier rechtsaf om te parkeren. Parkeren Er is een ruime parkeergelegenheid bij Stroud. Indien de parkeerplaats vol is, kunt u parkeren op de parkeerplaatsen bij het dichtbijgelegen gemeentehuis.
Theater Stroud Brinkstraat 91, 3881 BP Putten
Rotonde Station / Centrum
Volgende rotonde, sla rechtsaf naar de Papiermakerstraat
Sla op het kruispunt linksaf naar de Brinkstraat. Rijd 50-100 meter door
Na iets verder doorrijden vind u Theater Stroud aan de linkerkant van de Brinkstraat. Voorzover er plaats is mag u daar ook parkeren.
Parkeerplaatsen links en rechts bij de Brinkstraat achter het gemeentehuis
Vanaf Nijkerk/Zeewolde/Amersfoort
Vanaf Ermelo/Harderwijk
Sla in Putten bij het benzinestation na de verkeerslichten linksaf
Na ongeveer 1.2 km vind u Stroud rechts op de hoek van de Brinkstraat en de Harderwijkerstraat. Pas op voor de flitscamera’s op de Harderwijkerstraat.
Streetviewfoto’s Google Maps
Theater Stroud Putten